Konstrundan 4-5 augusti 2018.
Som deltagare i Konstrundans Öppna Ateljéer ställer Hans Bodén ut ett urval av sina alster i växthuset hos Väddö Hälsoträdgård. Växthuset är öppet för besökare kl. 11-17 både lördag 4/8 och söndag 5/8.
Välkomna!
För mer info om Konstrundan se www.norrtaljekonstforening.se
Hans egen hemsida med fler bilder finns här
http://hansbod54.wixsite.com/hansbod

Samarbete Arbetsförmedlingen
Vi erbjuder arbetssökande som deltar i jobb- och utvecklingsgarantin arbetsträning eller förstärkt arbetsträning.

Rehabkoordinator - ny tjänst!
Vi erbjuder samordning i rehabprocessen  där vi koordinerar och medverkar i utredning och kartläggning av arbetslivsinriktad rehabilitering både för medarbetare och organisationer.  Vi svarar för planering, samordning och även genomförande av de insatser som utredningen och kartläggningen visar behövs för återgång i arbete.
Att ta hjälp av en rehabkoordinator i rehabärenden är ofta en framgångsfaktor. Som arbetsgivare får du ett individuellt strukturerat arbetssätt inom ramen för arbetsgivaransvaret. Varje ärende får en behovsstyrd hantering för att då bli mest kostnadseffektiv.

Grönsaksodling 2018
Vår grönsaksodling är nu i full gång och det växer så det knakar. Vi erbjuder just nu KRAV-odlade gurkor, spenat, mangold, sallater, olika lök- och kålsorter mm. Dessutom har vi KRAV-odlade kryddor såsom dill, persilja, basilika och koriander.

Vi  odlar olika sorters grönsaker för försäljning bl.a via Reko Norrtälje och erbjuder även kontraktsodling av valfria sorter. I vår kryddgård odlar vi olika sorters örtkryddor till försäljning. Att beställa små volymer är inget hinder.